2013. március 20., szerda

Hogy tudok gyorsan lefogyni?


Az acai bogyók Dél-Amerika egyes országaiban teremnek és az Amazon pálmafákról szedik le őket gondosan. Lila színű szőlőnek néz ki. Egy évben számos alkalommal is takarítanak be acai bogyókat. Az összegyűjtött gyümölcsök már a leszedés után egy nappal elkezdenek veszíteni a hatásukból, ezért nagy odafigyeléssel kell őket tárolni és szállítani. Használható-e egyáltalán valamire ez a bogyó? Persze, hiszen számos jó hatással rendelkezik. Tulajdonképpek az acai bogyók mindenre jók. Ám ez túl általános kijelentés. A legnagyobb előnye, hogy redukálja a súlyt.

Ezt az hatást használja ki az Acai Berry 900 nevű fogyasztószer is, amely egy rendkívül népszerű készítmény. A magas rosttartalma hatékonyan szabályozza anyagcserét, méregteleníti a szervezetet, amelynek következményeképpen gyorsan távoznak az egészségre ártalmas mérgek a szervezetből. Valamint kontrollálja a koleszterin szintet és a zsírsavakat.
Azáltal, hogy teljesen természetes eredetű összetevőkből áll, a kúrának nincsenek mellékhatásai, és teljesen biztonságos az egészségre. Olvasson többet az Acai Berry 900-ról a gyártó hivatalos honlapján.

Forrás: http://acaiberrytea9001976.wordpressy.pl/?p=3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése